FILGREEN RECYCLING - profesioniști în Tehnologia Reciclării

reciclare deseuriFILGREEN RECYCLING SRL comercializează mașini și echipamente pentru reciclarea deșeurilor, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.
FILGREEN RECYCLING SRL este o companie tânără și dinamică care activează cu succes în acest domeniu, având oportunitatea de a colabora cu parteneri cu experiență în domeniul reciclării, a caror preocupare permanentă este calitatea, durabilitatea și implementarea unor tehnologii de ultimă generatie în construcția utilajelor. Beneficiem de suportul tehnic al partenerilor nostri pentru a oferi servicii de calitate clientilor nostri.


Deoarece preocuparea pentru protejarea mediului înconjurător devine o problemă majoră, atât în prezent, cât și pentru viitor, noi venim cu soluții eficiente pentru reciclarea, recuperarea și tratarea deșeurilor de toate tipurile cum ar fi: carton, folie, PET, EPS, toate tipurile de plastic, cauciuc, doze de aluminiu, metal, sticlă, deșeuri electrice și electronice, cabluri electrice, deșeuri medicale, deșeuri menajere, deșeuri lemnoase și altele.


Compania noastră comercializează o gamă largă de mașini și echipamente și oferă o atenție deosebită clienților săi. Pentru aceasta noi furnizăm utilaje fiabile și de înaltă calitate, personalizate pe baza nevoilor specifice ale fiecărui client. De asemenea, oferim servicii de asistență tehnică, întreținere și reparații în garanție și post garanție pentru utilajele comecializate de noi.